dimarts, 16 d’abril del 2013


PASTES ÀRABS 
(ideals per acompanyar té o café)





Ingredients: ( unes 30 pastetes aprox.)

- 300g. d'ametlla crua amb pell 
- 2 ous
- 180g. de sucre
- 1 culleradeta de llevadura en pols
- 70g. de farina
- 1 cullerada sopera d'aigua de tarongina
- sucre glass per arrebossar


Elaboració:

Molem les ametlles i posar en un bol. Afegim el sucre, la llevadura i la farina i remenem be. 

Ara sols cal afegir els ous i la cullerada d'aigua de tarongina i remenar be amb una cullera fins que quede una massa homogènea i dura que ens permeti fer boletes.

Precalentar el forn a 180º.

Fem boletes amb les mans (cal anar banyant-se una mica les mans quan notem que s'enganxe).

En paper d'alumini posem sucre glass i anem arrebossant les boletes.

Col·loquem les boletes a una llauna de forn amb paper vegetal (separades perquè creixen una miqueta)

Posem al forn i esperem (20 min. aprox) fins que estiguen una mica daurades i esquartejades.

Ja està!! Molt fàcil i queden duretes i molt bones!!


Bon profit!!


NOTA: si ens agraden més planetes sols cal aixafar una mica les boles al col·locar-les a la llauna.

Aquesta recepta la vaig buscar per internet, ja que a la meua germana li feien falta pastes àrabs, com aquestes no pareixien complicades em vaig decidir per elles i la veritat és que estan moooolt bones!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada