dilluns, 4 de març de 2013


LLOM DE TONYINA MARINAT.




Ingredients: (2 persones)

- 2 lloms de tonyina
- salsa de soja
- 1 tomàquet
- 5 o 6 olives negres.
- formatge ratllat
- oli d'oliva
- sal

Elaboració:


Col·loquem els lloms de tonyina frescos o descongelats a marinar en un plat amb salsa de soja mentre preparem l'amanida. (que queden ben impregnats)


Pelem el tomàquet i tallem a daus xicotets, tallem les olives a rodanxetes finetes i afegim el formatge ratllat (aquest era curat i el vaig ratllar jo, però es pot fer amb el que vulguem). Mesclem tot i amanim amb una miqueta de sal i oli d'oliva. Col·loquem al plat.

Passem la tonyina per una paella calenta amb un raig d'oli. 1 min. per cada costat com a molt. I servim amb l'amanida.

Ja està, facilíssim, ràpid i moooooolt bo!


NOTA: La tonyina s'ha de fer al punt o poc feta, ja que si es fa molt queda més seca i no tant gustosa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada