Ingredients: (2 persones)
- 4 cuixetes de pollastre.
- 1 ceba
- 2 o 3 dents d'all
- 1 pot de xampinyons
- 1 pastilla de caldo de carn
- 1 fulla de llorer
- aigua
- oli d'oliva
- 1 miqueta de sal
Elaboració:
Tallem la ceba i els alls a trossets i ho fiquem a una olla amb un xorret d'oli d'oliva, li peguem 2 voltetes i afegim les cuixes de pollastre i una miqueta de sal. Ho cubrim d'aigua fins que les cuixetes queden cobertes. Deixem a foc mig fins que arranque el bull.
Quan bull afegim la pastilla de caldo de carn, les fulles de llorer i deixem bullir 20 min. aprox.
Per últim afegim els xampinyons i deixem bullir 10 min. més.
Així de fàcil, còmode de fer i boníssim!!
NOTA: jo he ficat cuixetes però podem ficar el pollastre que vulguem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada