dimecres, 6 de febrer del 2013


FILETS DE TRUITA AMB FRUITS SECS.






Ingredients: (2 persones)

- 2 lloms de truita fresca
- 1 ceba
- 1/2 gotet vinagre
- 1 gotet d'aigua
- 2 cullerades postre de mel
- 1 grapadet de panses
- 1 grapadet de pinyons
- 1 grapadet d'avellanes
- oli d'oliva
- sal

Elaboració:

Es talla la ceba a rodanxes i es posa en una paella a forma de llit amb un raig d'oli d'oliva. Es deixa a foc mig i quan la ceba comença a fer-se s'afegeixen els lloms de salmó amb la pell cap amunt. Tapem la paella i deixem 3 min.
Donar la volta al salmó amb la pell cap avall, tapar i deixar 3 min.

Tallem les avellanes a trossets.

Afegim 1/2 gotet (de café) de vinagre i el doble d'aigua, una mica de sal i els fruits secs (tants com vulgues) i es tapa. 5 min.

Una vegada passat aquest temps es posa una culleradeta de mel damunt de cada llom de salmó i es tapa fins que la mel quede desfeta i integrada amb la salsa.

I ja està preparat per servir!! 


NOTA: Podem ficar els fruits secs que vulguem, aquesta vegada he utilitzat avellanes però de vegades fico ametlles i també queda molt bo. Les panses és el que li donen la gràcia al plat, per tant aquestes no hauríem de suprimir-les.
Aquesta recepta a casa ens encanta!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada