Ingredients: (2 persones)
- 150g. de molles de bacallà dessalat.
- 1 ceba
- 1 dent d'all
- 100g patates fregides "palla" (1 bossa de les que ja venen preparades)
- 3 ous
- oli d'oliva
- julivert (fresc o sec)
Elaboració:
Es talla la ceba a rodanxes molt finetes i l'all picadet molt xicotet. Ho sofregim amb una paella amb una mica d'oli d'oliva.
Quan ja comence a estar la ceba feta (transparent) afegim el bacallà desmolladet en trossets xicotets, deixem 2 minuts i afegim la bossa de patates fregides. Remenem durant 1 minut i afegim els ous batuts sense deixar de moure fins que l'ou estiga quallat.
Servim espolsant una mica de julivert picadet per damunt.
I ja està preparat!
NOTA: El bacallà es pot comprar salat i dessalar-lo nosaltres. I les patates es poden fer caseres però d'aquesta manera és més ràpid, fàcil i queda molt bo.
No cal afegir sal ja que el bacallà sol estar prou salat i les patates de bossa també solen portar sal.
Es pot servir al mig com a entrant per compartir o com a plat principal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada