dimecres, 13 de febrer del 2013


AMANIDA DE TARONJA I BACALLÀ




Ingredients: (2 persones)

- 50g. aprox de molles de bacallà salat.
- 2 taronges
- 1 all tendre
- 1 xorritet de cointreau
- oli d'oliva
- 1 miqueta de sal

Elaboració:

Fiquem el bacallà dintre d'un bol amb aigua per treure-li la sal.(canviar l'aigua 2 o 3 cops durant mitja hora aprox)


Es pelen les taronges sense que quede res blanc per fora i tallem a rodanxes.
Col·loquem a un plat.

Netegem l'all tendre i el tallem a rodanxetes mooolt finetes per a que es note el gust però que no quede massa fort.

Afegim el bacallà desmolladet per damunt.

A una tasseta de café fiquem el suc de mitja taronja, una mica de sal, un terç de tassa d'oli d'oliva i un xorritet de cointreau, ho removem i afegim a l'amanida.

I ja està preparat! El contrast de sabors és sorprenent!! 


NOTA: El bacallà es pot comprar salat i dessalar-lo nosaltres.

Compte amb la sal, que si el bacallà ja en porta no cal afegir-ne molta, o directament no afegir-ne.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada