Ingredients: (4 persones).
- 1 safata de xampinyons
- 1 ou
- pa ratllat
- sal
- oli d'oliva
- maionesa o allioli (acompanyament)
Elaboració:
- Netegem bé els xampinyons i tallem en quarts (segons grandària, si són molt petits deixem sencers o per la meitat) en aquest cas jo els he tallat en quarts.
- Batem l'ou en un bol i afegim una mica de sal. Posem els xampinyons dins l'ou i remenem be fins que tots queden ben impregnats.
- Posem el pa ratllat dintre d'una bosseta i afegim els xampinyons passats per ou dintre i remenem be la bossa fins que queden tots ben arrebossats de pa.
- En una paella (o fregidora) fiquem oli d'oliva i quan l'oli estiga calent fiquem els xampinyons i fregim. Al treure'ls ficar-los en un plat amb paper absorvent per treure l'excés d'oli.
- Servim acompanyats de maionesa o d'un allioli suau.
I ja està preparat!
NOTA: Podem arrebossar-los amb pa normal o amb el que porta all i julivert que també queda boníssim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada