dissabte, 26 de gener del 2013


XAMPINYONS ARREBOSSATS







Ingredients: (4 persones).

- 1 safata de xampinyons
- 1 ou
- pa ratllat
- sal
- oli d'oliva
- maionesa o allioli (acompanyament)


Elaboració:

- Netegem bé els xampinyons i tallem en quarts (segons grandària, si són molt petits deixem sencers o per la meitat) en aquest cas jo els he tallat en quarts.

- Batem l'ou en un bol i afegim una mica de sal. Posem els xampinyons dins l'ou i remenem be fins que tots queden ben impregnats.

- Posem el pa ratllat dintre d'una bosseta i afegim els xampinyons passats per ou dintre i remenem be la bossa fins que queden tots ben arrebossats de pa.

- En una paella (o fregidora) fiquem oli d'oliva i quan l'oli estiga calent fiquem els xampinyons i fregim. Al treure'ls ficar-los en un plat amb paper absorvent per treure l'excés d'oli.

- Servim acompanyats de maionesa o d'un allioli suau.

I ja està preparat!

NOTA: Podem arrebossar-los amb pa normal o amb el que porta all i julivert que també queda boníssim. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada