divendres, 4 de gener del 2013


PASTÍS DE PINYA I TARONJA




Ingredients: (8-10 persones)

- Un pot gran de pinya amb el seu suc
- 3 ous
- 3 cullerades soperes de sucre
- 2 sobres de gelatina de taronja 
- 1 pot nata muntada

Elaboració:

En un bol posem la pinya, els ous i el sucre i batem amb la batedora.

D'altra banda posem el suc de la pinya dintre d'un cassó al foc i quan està calent afegim els dos sobres de gelatina de taronja. Remenem amb una cullera de fusta fins que estiga ben desfeta.

Afegim la gelatina desfeta al bol on està l'altra mescla i tornem a passar per la batedora fins que estiga tot ben mesclat.

Ho posem a un motlle, ho tapem i al congelador. 

S'ha de treure una bona estona abans de servir per que no estiga congelada.
Acompanyar amb nata muntada.

Ja està!! És un postre lleuger, refrescant, molt bo i mooooolt fàcil de preparar!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada