dimecres, 3 d’octubre del 2012


LLAGOSTINS ARREBOSSATS AMB QUICOS




Ingredients: (6 persones aprox)

- 18 llagostins (congelats o frescos)
- 1 ou
- 1 bosseta de quicos
- oli d'oliva
- sal
- 18 broquetes de fusta


Elaboració:

Si els llagostins són congelats treure el dia abans de la preparació i mantenir-los al frigorífic. Si són frescos ja estan llestos per començar.


Pelem els llagostins i els punxem amb una broqueta fins que queden tots travessats.

Piquem els quicos amb una picadora (que no quede com si fos polseta, ha de quedar més granulat).

Salem els llagostins, els passem per l'ou batut i per els quicos. Quan ja els tenim ben arrebossats els passem un moment per la fregidora o paella amb oli d'oliva.

Escórrer amb paper absorvent per eliminar la resta d'oli i servir al plat o presentats amb una font amb quicos.

Molt fàcil, bo i aparent. 

Bon profit!


NOTA: no tenir molta estona dintre l'oli o quedaran ressecs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada