divendres, 26 d’octubre del 2012
Ingredients: (2/3 persones)
- 500g de calamars
- 1 ceba
- 10/12 ametlles
- un grapadet de pinyons
- 3/4 tasseta de salsa de soja
- 3/4 tasseta d'aigua
-1/2 culleradeta de pebre dolç
- unes gotetes de llimona
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Netegem bé els calamars/ xipirons.
Posem la ceba talladeta a una paella amb 2 cullerades d'oli i una mica de sal (molt poqueta que la salsa de soja ja és salada) i quan comence a estar daurada afegim els calamars.
D'una altra banda, amb un ganivet partim les ametlles a trossets.
Quan els calamars solten l'aigua afegim els fruits secs (ametlles i pinyons) i la mitja culleradeta de pebre dolç, donem unes voltes i afegim la salsa de soja, unes gotetes de suc de llimona i l'aigua.
Deixem 5/8 min. a que redueixi la salsa i ja tenim el plat preparat.
Bon profit!
NOTA: Recordeu de llevar la raspa del calamar al netejar-los.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Diana, ahir per a sopar els vaig fer. Son facil de fer, pero la salsa de soja me pareix un poc salada, aixo que no li vaig ficar gens de sal, a la proxima menos soja.
ResponEliminaDe gust bons.
Ara que tinc temps, probare moltes de les teues receptes ;-)