divendres, 26 d’octubre del 2012


CALAMARS AMB SALSA DE SOJA I FRUITS SECS



Ingredients: (2/3 persones)

- 500g de calamars
- 1 ceba
- 10/12 ametlles
- un grapadet de pinyons
- 3/4 tasseta de salsa de soja 
- 3/4 tasseta d'aigua
-1/2 culleradeta de pebre dolç
- unes gotetes de llimona
- oli d'oliva
- sal


Elaboració:

Netegem bé els calamars/ xipirons.

Posem la ceba talladeta a una paella amb 2 cullerades d'oli i una mica de sal (molt poqueta que la salsa de soja ja és salada) i quan comence a estar daurada afegim els calamars.

D'una altra banda, amb un ganivet partim les ametlles a trossets.

Quan els calamars solten l'aigua afegim els fruits secs (ametlles i pinyons) i la mitja culleradeta de pebre dolç, donem unes voltes i afegim la salsa de soja, unes gotetes de suc de llimona i l'aigua.

Deixem 5/8 min. a que redueixi la salsa i ja tenim el plat preparat.

Bon profit!


NOTA: Recordeu de llevar la raspa del calamar al netejar-los.

1 comentari:

  1. Diana, ahir per a sopar els vaig fer. Son facil de fer, pero la salsa de soja me pareix un poc salada, aixo que no li vaig ficar gens de sal, a la proxima menos soja.
    De gust bons.
    Ara que tinc temps, probare moltes de les teues receptes ;-)

    ResponElimina