dimecres, 15 d’agost del 2012


ALVOCATS FARCITS 





Ingredients: (Per a 4 persones)

- 2 alvocats
- 2 tomàquets mitjans o 1 de gran
- 1 ou 
- 2 llaunes de tonyina
- 4 palets de cranc
- 1 cullerada sopera de salsa de soja
- 2 cullerades de maionesa

Elaboració:

Tallem els 2 alvocats per la meitat de manera que queden 4 parts. Les buidem amb una cullera. Reservem la part de fora per farcir més tard. Tallem la polpa dels alvocats i posem en un bol.

Posar l'ou a bullir amb aigua durant 8-10 min aprox.

Pelem els tomàquets i tallar a trossets molt xicotets, afegir al bol. També afegim les 2 llaunes de tonyina (sense l'oli), els palets de cranc tallats a trossets i lòu dur ratllat.

Remenem amb una cullera i afegim un raig d'oli, una cullerada sopera de salsa de soja i les 2 cullerades de maionesa. Remenem tot i ja ho tenim preparat.

Farcim els alvocats que havíem reservat i quan ja estiga preparat ho posem a la nevera fins l'hora de servir.

Un aperitiu per sorprendre i molt fàcil de preparar! A veure si us agrada!

Bon profit!

NOTA: Servir fresc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada