dimecres, 18 de juliol del 2012
Ingredients:
- 3 llaunes de musclos en escabetx.
- 1 llauna de tonyina
- 3 o 4 quesitos
- torradetes.
- olives farcides d'anxova.
Elaboració:
Posem a un bol els musclos nets (llevem la part negra de darrere). 2 llaunes sense caldo i una amb l'escabetx. Afegim la llauna de tonyina sense l'oli i 3 o 4 quesitos. Batre amb la baterora i ja tenim el paté preparat.
Servir damunt de les torrades amb mitja oliva verda damunt o directament amb un bol per a que cadascú s'ho fique al gust.
Un aperitiu per sorprendre!
Bon profit!
NOTA: Es pot servir amb qualsevol tipus de torradeta, rosquilles, galetes tuc,...
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Aquesta recepta me la van dir uns bons amics. Gràcies Edu i Andrea!!
ResponElimina