divendres, 29 de juny del 2012
Ingredients: (2 persones)
- 2 lloms de lluç (fresc o congelat) o qualsevol altre peix sense espina.
- farina
- 1/2 sobre de puré de patata
- maionesa
- formatge ratllat
- 1 cullerada mantega
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Es descongela el peix. Una vegada descongelat es passa per farina i es passa per una paella amb 3 cullerades d'oli. (volta i volta).
Precalentar el forn a 180º.
Untar la font que anem a utilitzar amb mantega. (jo utilitzo una font de vidre pirex o fonts de ceràmica).
Col·loquem el peix a la font.
Preparem el puré tal i com indica la caixa (foc o microones). Una vegada fet el puré li afegim maionesa fins que quede una textura suau i fàcil d'escampar. Seguidament s'escampa per damunt del peix fins cobrir-ho tot amb un dit de gruix. Ha de quedar completament cobert de puré.
Afegim formatge ratllat per damunt, ficar al forn 5 minuts i després a gratinar fins que el formatge estiga daurat.
Ja està preparat!
NOTA: per fer la versió "light" no passarem el peix per farina ni per la paella. El ficarem directament a la font amb una miqueta de sal. (al forn 10 min)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada