dimarts, 19 de juny del 2012


CONILL AMB CARGOLS





Ingredients: (4 persones)


- 1 conill trossejat
- 1/2 ceba
- 1 tomàquet ratllat.
- Picadeta: - 3 dents all
                - 10 ametles aprox.
                - julivert (unes fulletes)
- 1 raig de vi blanc.
- 2 fulles llorer.
- 20-30 cargols (en aquest cas són blancs però serveixen dels altres)


Elaboració:


Sofregim el conill amb una paella amb una miqueta d'oli d'oliva. Quan ja esta daurat afegim la ceba tallada a trossets.


Preparem la picadeta amb l'all, el julivert i les ametles. Ho fiquem tot en un morter i piquem fins que quede una massa uniforme.


Una vegada la ceba comença a estar feta afegim la picadeta, donem dos voltes i afegim el tomàquet. Donem 2 voltes més i afegim un xorret de vi blanc.


Quan comença a evaporar-se afegim aigua (o caldo si es té) fins que el conill quede quasi tapat. Una vegada comença a bullir afegim el llorer i modifiquem de sal. Per últim afegim els cargols i deixem que redueixi el caldo durant 15 min aprox.


NOTA: Els cargols han d'estar enganyats i bullits prèviament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada