Ingredients: (2 persones)
- 1 carbassí
- 6 xampinyons
- 2 llaunes tonyina
- 1/2 ceba
- 2 talls de formatge fos ("tranxetes" de tota la vida)
- 1 ou
- oli d'oliva
- sal
Elaboració:
Abans de començar, posar el forn a precalentar (180º-200º).
Partir el carbassí per la meitat (a la llarga) i buidar la polpa amb un ganivet/cullera. Quedarà com un vaixell. Posar les 2 meitats buides al forn mentre es prepara el farcit.
Posem 2-3 cullerades d'oli d'oliva a una paella i la posem al foc, afegim la ceba talladeta molt xicoteta i la polpa del carbassí, també tallada molt xicoteta; Quan ja està avançat aquest sofregit, afegim els 6 xampinyons tallats a trossets molt xicotets.
Quan l'aigua que solten els xampinyons ja s'ha evaporat és el moment d'afegir les 2 llaunes de tonyina (sense oli) i afegir una mica de sal.
Deixar 3 minuts i traure del foc.
En un bol batrem l'ou amb una mica de sal i l'afegirem a la mescla que ja tenim fora del foc. Remenar fins que es quede una massa.
Treure el carbassí del foc i farcir-lo amb la massa que ja tenim preparada, tornar a posar-ho al foc i deixar 5-8 min. Posarem el formatge damunt i gratinarem una mica al forn.
Ja tenim els carbassins!! BON PROFIT!
NOTA: Si es prefereix es pot ficar formatge ratllat, però amb els "tranxetes" queda molt suau.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada