dilluns, 18 de juny del 2012


BULLIT DE LLUÇ






Ingredients: (2 persones)


- 2 patates
- 1 carlota
- 1/2 ceba
- 2 carxofes
- 2 cues de lluç congelades
- oli d'oliva
- sal


Elaboració:


Posem al foc l'olla ràpida amb aigua, oli i sal.


Pelem les patates, carlota i ceba, ho tallem en daus i afegim a l'olla.


Preparem les carxofes llevant les fulles de fora i tallant la part de dalt. Tallar en quarts i afegir a l'olla.


Afegir les cues de lluç congelades directament a l'olla.


Tancar l'olla i en el moment que comença a treure vapor esperar 5 min.


Escórrer i amanir amb oli i sal.




NOTA: Si no disposem d'olla ràpida, fer amb una olla normal (més temps de cocció i afegir el peix 10 min abans de treure)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada