Ingredients: (2 persones)
- 150g de cuscús
- 150 g aprox gambetes pelades
- 1 llauna tonyina
- 1 cullerada mantega
- 1/4 ceba tendra
- 1/4 pimentó verd
- 1/2 tomàquet d'amanida
- 1/4 cogombre
- 1/2 carlota
- 1 paquetet (90g) angurinyes (o palets de cranc)
- olives negres
- oli d'oliva
- vinagre de mòdena.
- sal
Elaboració:
Posem a bullir un recipient amb 150 ml aigua, oli i sal. Quan bull retirem del foc i afegim els 150 g de cuscús. Remenar i deixar reposar durant 3 min aprox. quan ja estiga fet, afegir una culleradeta de mantega i remenar.
Una vegada ja està fet, afegim les gambetes pelades (cuites) i la llauna de tonyina. Remenar i reservar.
Tallar a trossets xicotets el tomàquet (pelat), la ceba, el cogombre i el pimentó. Afegir la carlota ratllada i remenar tot.
Amb un motlle d'emplatar posem cuscús fins la meitat. Damunt la verdura tallada a trossets. Damunt les angurinyes i decorar amb olives negres.
Servir amb maionesa o amanida amb oli, vinagre mòdena i sal.
BONÍSSIM! fàcil, nutritiu i ben fresquet per als dies de calor!
NOTA: Si no disposem de motlles d'emplatar, simplement mesclar tot amb una font i servir.
Si es desitja també es pot ficar panís i formatge tendre o feta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada